رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: در خرداد ۱۴۰۱ تعداد فوتی کرونا تک‌رقمی بود| کسانی که 6 ماه از آخرین تزریق‌شان گذشته، "یک نوبت" واکسن بزنند

  • کد خبر: ۱۱۴۷۷۹
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
وزیر بهداشت: در خرداد ۱۴۰۱ تعداد فوتی کرونا تک‌رقمی بود| کسانی که 6 ماه از آخرین تزریق‌شان گذشته،
وزیر بهداشت اعلام کرد: در ستاد کرونا به این جمع‌بندی رسیدیم که الزام استفاده از ماسک در مکان‌های باز برداشته شود، اما در مکان‌هایی که سربسته است و تهویه ندارد به ویژه در وسایل نقلیه عمومی باید هم چنان استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: یکی از بزرگترین موفقیت‌های ایران در زمینه کرونا بوده است؛ چرا که واکسیناسیون در حجم وسیع و در زمان کوتاه انجام شد. ما از واکسن‌های موثر هم استفاده کردیم و از شهریور ۱۴۰۰ واکسن را با حجم زیاد وارد کردیم و تا امروز ۱۵۰ میلیون دوز واکسن وارد کردیم. البته از دی ماه ۱۴۰۰ ورود واکسن متوقف شد و تولید داخلی انجام شد. ما در شش مرکز تولید واکسن داشتیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: این حجم زیاد باعث شد ایمنی مردم بالا برود و در اجلاسی که در ژنو داشتیم جزو چند کشور موفق در کنترل بیماری کرونا بودیم و با توجه به این که در خرداد کلا رقم مرگ ناشی از کرونا تک رقمی بود در ستاد کرونا به این نتیجه رسیدم که در فضای باز استفاده از ماسک الزامی نیست و در جا‌هایی که بسته است و تهویه ندارد و به ویژه در وسایل نقلیه عمومی باید استفاده شود.

عین‌اللهی گفت: بیماری کرونا به طور کلی از بین نمی‌رود، مثل آنفولانزا می‌شود. بعد از مرحله همه گیری به مرحله آندمی و تک‌گیری می‌رسد. از این رو توصیه می‌شود سالی یک بار واکسیناسیون انجام شود و با توجه به اینکه هنوز خطر کرونا در دنیا از بین نرفته است، توصیه می‌کنیم کسانی که شش ماه از تزریق آخرشان انجام شده، یک نوبت تزریق انجام دهند و در سال‌های بعد با توجه به شرایط بین المللی این واکسن را در اختیار داروخانه‌ها قرار می‌دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره شیوع وبا در کشور نیز اعلام کرد: بیماری وبا هنوز آمار قابل توجهی نداریم و ۴۰ مورد گزارش شده و در مناطق مرزی این خطر وجود دارد و سعی داریم کنترل کنیم، اما مهم است که شستشوی خوب سبزیجات را مدنظر قرار دهیم، چون از این راه منتقل می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا گزارش عملکردی درباره قانون جوانی جمعیت داشتید گفت: ما از وزارت خانه‌های پیش‌رو هستیم و سه چهار ماه پیش قرارگاه جوانی جمعیت را راه اندازی کردیم و تمام معاونت‌ها موظف هستند گزارش دهند و فکر می‌کنیم از قانون هم جلوتر هستیم.

 

برای اولین بار ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شدند

عین‌اللهی همچنین در پی انتشار مصاحبه کامران باقری لنکرانی وزیر اسبق بهداشت مبنی بر اینکه (در شبکه تامین دارو با جنایت و فساد روبرو هستیم)، اظهار داشت: وزارت بهداشت یکی از اولویت‌های خود را تامین دارو قرار داده است و در خود سازمان غذا و دارو تغییرات زیادی صورت گرفته است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه در حال حاضر کنترل خوبی در این زمینه ایجاد شده است، افزود: اکنون در مرحله‌ای هستیم که منتظریم بیمه‌ها آمادگی پیدا کنند و از این رو یکی از برنامه‌های دولت تقویت بیمه‌هاست.

وی تصریح کرد: ما برای اولین بار بیشتر مردم را بیمه کردیم و ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شدند.

عین‌اللهی با تاکید بر اینکه تعداد بسیار کمی هستند که بیمه ندارند، گفت: افرادی که وسع مالی خوبی دارند را نمی‌توانیم بیمه کنیم، اما کسانی که در سه دهک پایین قرار دارند، با کد ملی می‌توانند خدمات بیمه دریافت کنند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: همزمان با تقویت بیمه‌ها باید بتوانند پوشش دارویی را ایجاد کنند. اکنون سامانه تی تک هم تقویت شده و کنترل دارو را انجام می‌دهد.

وی از نظارت وسیع در این زمینه خبر داد و گفت: در شرکت‌های توزیع کننده و داروخانه‌ها این نظارت وجود دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در خصوص برخورد و مقابله با شبکه مافیای دارو گفت: طبق قانون با این شبکه برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->